Heeft u vragen over onze leveringsvoorwaarden?

Z

Erkende Kweker

Kwaliteit

Breed Assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Onze leveringsvoorwaarden

Onze offertes zijn vrijblijvend en gelden zolang de voorraad strekt.

De maten en aantallen zijn onder voorbehoud van groei –en weersomstandigheden. Onvoorziene omstandigheden (misgewas, vorstschade,  enz.) ontheffen ons van de leverplicht, ook na een orderbevestiging.

De prijzen zijn exclusief  BTW en gelden af kwekerij.

De prijzen zijn inclusief foto- etiket mits deze verkrijgbaar zijn.

Wanneer U geen etiket wenst wordt deze niet in mindering gebracht op de prijs van de planten.

Als U (na overleg met ons)een eigen foto-etiket naar ons toe zend worden deze gratis voor u opgehangen maar we betalen geen factuur voor deze etiketten.

Als U een barcode wil opsturen die op de foto-etiketten geplakt moet worden of extra sleufetiketten laat dit van te voren even aan ons weten! Dan kunnen we U vertellen wat de kosten hier van zijn.

We doen altijd alles om u bestelling zo snel mogelijk klaar te zetten maar in de drukke maanden van januari tot met juni moet u rekening houden van een afroeptijd van minimaal 2 werkdagen.

Deense CC-karren en platen dienen altijd direct omgeruild te worden. Voor palletbodems en europalets brengen we in rekening.

Prijzen zijn exclusief transportkosten. Indien wij het transport regelen, worden transportkosten direct bij de afnemer in rekening gebracht door de transporteur.

Wanneer de afnemer zelf het transport regelt graag de naam van het transportbedrijf aan ons doorgeven. We behouden ons het recht om het door u gekozen transportbedrijf te weigeren, we hebben hier altijd een goede reden voor en leggen dat graag aan u uit.

Transportschade komt niet voor onze rekening.

Klachten en reclamaties dienen binnen 8 dagen na levering gemeld te worden. Reclamaties  worden alleen geaccepteerd indien wij een schriftelijke motivatie van de klacht ontvangen per fax, mail of post met foto’s. Indien wordt afgesproken dat afgekeurde planten worden geretourneerd, dan zijn de transportkosten voor de retourzending voor onze rekening.  Wel dienen de geretourneerde planten in en goede conditie te verkeren.

Een schadeloosstelling kan nooit hoger zijn dan de op de factuur vermelde bedragen, exclusief de fust en transportkosten.

De betaling moet binnen 30 dagen netto voldaan worden. Leveranties buiten Nederland in de Europese Unie dienen bij levering vanaf kwekerij of voor verzending betaald te worden, houd u rekening met extra tijd die buitenlandse betalingen vergen.

De geleverde planten blijven eigendom van ons totdat het gehele factuurbedrag is voldaan.

Wanneer er binnen 60 dagen voor minder dan € 50,00 besteld wordt, behouden wij ons het recht voor om € 7,50 administratiekosten te berekenen.

Betalingskortingen op de factuur mogen alleen worden toegepast indien dit schriftelijk door beide partijen (verkoper en koper) is overeengekomen.

Door het plaatsen van een bestelling of ondertekening van de order geeft de afnemer aan op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met deze leveringsvoorwaarden.

Naast bovenvermelde voorwaarden zijn op al onze transacties de Handelsvoorwaarden voor de Boomkwekerij in Nederland (HBN 2008) van toepassing.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

H. van Laerhoven

Adres: Canadapolderstraat 3
Postcode: 4722 SH Schijf
Telefoon: 0165341535
Fax: 0031-165-343467
Mob: 06-53156445
E-mail info@vanlaerhoven.nl
BTW: NL806857456B01