Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Erkende Kweker

Kwaliteit

Breed Assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bomen halfstam

Unieke bomen op halfstam vindt u bij Boomkwekerij H. van Laerhoven. Al sinds 1984 staat onze boomkwekerij voor kwaliteit en creativiteit en hebben wij ons gespecialiseerd in het kweken van onderveredelingen, hoogstammen en halfstammen in container. Doordat we altijd bezig zijn met kwaliteitsverbetering en innovatie, staan we in de branche bekend om de beste kwaliteit en een uitgebreid en creatief assortiment. In dit assortiment vindt u veel verschillen soorten bomen op halfstam. U vindt bij ons dus geheid de bomen waar u naar op zoek bent.

Bomen op halfstam: Boomkwekerij H. van Laerhoven

U vindt onze boomkwekerij in een prachtig bosrijk gebied in West-Brabant. Dit schitterende gebied leent zich perfect voor het kweken van onderveredelingen, halfstammen en hoogstammen; ons specialisme. We leveren rechtstreeks aan diverse landen in Europa, wat leidt tot de grootste tevredenheid bij diverse kwekerijen en hoveniers.

Contact met ons opnemen

Wij richten ons niet alleen op het zakelijke aspect, maar ook op persoonlijk contact. Kom ons uitgebreide assortiment eens bekijken en laat u overtuigen door de diversiteit en onze Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. U vindt onze boomkwekerij, waar u onder andere bomen op halfstam vindt, in het West-Brabantse Schijf. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0165-341535.

Andere bezoekers bekeken ook:
[link aantal="3"]

Onze diensten

Bent u benieuwd geworden naar wat wij u te bieden hebben? Bekijk dan onze kwekerij.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

H. van Laerhoven

Adres: Canadapolderstraat 3
Postcode: 4722 SH Schijf
Telefoon: 0165341535
Fax: 0031-165-343467
Mob: 06-53156445
E-mail info@vanlaerhoven.nl
BTW: NL806857456B01