Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Erkende Kweker

Kwaliteit

Breed Assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bomen planten

Wilt u graag de mooiste bomen kunnen planten, dan kunt u terecht bij Boomkwekerij H. van Laerhoven. U vindt onze kwekerij in het West-Brabantse Schijf; een unieke locatie in een schitterend bosgebied. Deze prachtige omgeving leent zich uitstekend voor het kweken van onderveredelingen, hoogstammen en halfstammen in container.

De mooiste bomen planten in uw kwekerij of tuin van uw klanten

Bent u op zoek naar nieuwe bomen die u in uw kwekerij kunt planten, dan vindt u deze zeker bij Boomkwekerij H. van Laerhoven. Al 12 jaar vormen Anna en Harry van Laerhoven de drijvende kracht achter het bedrijf, en zijn ze altijd bezig met kwaliteitsverbetering en innovatie. De unieke naam die ze hiermee hebben opgebouwd zorgt ervoor dat iedereen in de branche de creativiteit en kwaliteit van Boomkwekerij H. van Laerhoven kent. Vele handelskwekerijen en hoveniers planten onze bomen met grote tevredenheid. Niet alleen het zakelijke aspect verloopt vloeiend bij Boomkwekerij H. van Laerhoven, dit gebeurt ook met de nodige Brabantse gezelligheid en gastvrijheid.

Uitgebreid assortiment

Wij leveren een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten bomen en planten. Hierbij beperken wij ons zeker niet tot de standaard soorten. Ook plantsoorten zoals Liquidambar, Ginko, Sophora en Taxodium vindt u in ons assortiment. Wij labelen onze plantsoorten exact zodat u weet wat u aanschaft. Heeft u interesse in onze bomen en planten? Dan bent u van harte welkom op onze kwekerij in Schijf. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0165-341535.

Andere bezoekers bekeken ook:
[link aantal="3"]

Onze diensten

Bent u benieuwd geworden naar wat wij u te bieden hebben? Bekijk dan onze kwekerij.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

H. van Laerhoven

Adres: Canadapolderstraat 3
Postcode: 4722 SH Schijf
Telefoon: 0165341535
Fax: 0031-165-343467
Mob: 06-53156445
E-mail info@vanlaerhoven.nl
BTW: NL806857456B01