Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Erkende Kweker

Kwaliteit

Breed Assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bomen veredelen

Bomen veredelen, dat is een van de specialiteiten van Boomkwekerij H. van Laerhoven. Hoewel wij in 1984 begonnen zijn met het kweken van enkel bos- en haagplantsoen op de volle grond, zijn we ons later ook gaan specialiseren op gewone containerteelt. Op basis van pure interesse zijn we ons toe ook gaan specialiseren op het kweken van half- en hoogstammen, en zijn wij gespecialiseerd in het veredelen van bomen.

Bomen veredelen: hoe werkt het?

Zoals eerder genoemd, zijn we gespecialiseerd in het veredelen van bomen. Dit doen we door middel van enten. We maken een deel van de plant vast op een deel van een andere plant, vaak de onderstam. Dit wordt gedaan ter verbetering van de plant. Doordat we hier inmiddels in gespecialiseerd zijn, kunnen we u kwalitatief hoogwaardige veredelde bomen bieden. We bieden u dan ook een creatief en innovatief assortiment aan verschillende soorten veredelde bomen. Deze labelen we allemaal exact, zodat u precies weet wat u koopt. Daar bent u bij ons van verzekerd.

Neem contact met ons op

Als u graag veredelde bomen wilt aanschaffen, dan wilt u natuurlijk in zee gaan met een specialist op het gebied van bomen veredelen. Kom daarom gerust eens langs bij Boomkwekerij H. van Laerhoven. U vindt onze prachtige boomkwekerij met uitgebreid assortiment in het West-Brabantse Schijf. Hier zullen wij u dan ook zeker ontvangen met de bekende Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Voor meer informatie over onze boomkwekerij kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0165-341535.

Andere bezoekers bekeken ook:
[link aantal="3"]

Onze diensten

Bent u benieuwd geworden naar wat wij u te bieden hebben? Bekijk dan onze kwekerij.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

H. van Laerhoven

Adres: Canadapolderstraat 3
Postcode: 4722 SH Schijf
Telefoon: 0165341535
Fax: 0031-165-343467
Mob: 06-53156445
E-mail info@vanlaerhoven.nl
BTW: NL806857456B01