Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Erkende Kweker

Kwaliteit

Breed Assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Geënte bomen op stam

Enten op stam is een van de vele specialiteiten van Boomkwekerij H. van Laerhoven. In 1984 is Harry van Laerhoven allereerst begonnen met het kweken van bos- en haagplantsoen. Maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste boomkwekerijen van Nederland. U vindt onze boomkwekerij op een unieke locatie in Nederland. Midden in een prachtig bosgebied vindt u het West-Brabantse Schrijf, waar u onze geënte bomen op stam kunt komen bekijken.

Geënte bomen op stam van Boomkwekerij H. van Laerhoven

Bomen enten op stam is een van onze specialiteiten. Hier staan wij dan ook om bekend; inmiddels hebben we een unieke naam opgebouwd op het gebied van het enten op stam. Dit hebben we weten te bereiken door middel van constante kwaliteitsverbetering en innovatie. We bieden u niet alleen de standaard geënte bomen op stand. Wij hebben namelijk een uniek en creatief assortiment, zonder concessies. U vindt bij ons daarom ook verschillende unieke plantsoorten zoals Taxodium, Ginko, Liquidambar en Sophora. Deze kunnen we leveren in diverse toepassingen en vormen. U bent er bij ons ook van verzekerd dat wij exact labelen zodat u precies weet wat u koopt. Wij zijn daarnaast altijd op zoek naar nieuwe soorten die we aan ons assortiment kunnen toevoegen, zodat uw u altijd een uniek en vooruitstrevende collectie kunnen bieden.

We zien u graag verschijnen

Wij laten u graag zien waarom bomen enten op stam onze specialiteit is, en hoe dit in zijn werk gaat. Daarnaast laten we u graag alle mogelijkheden en ons uitgebreide, unieke en creatieve assortiment aan geënte bomen op stam zien. U bent van harte welkom op onze kwekerij; we zien u graag verschijnen! U kunt voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0165-341535.

Andere bezoekers bekeken ook:
[link aantal="3"]

Onze diensten

Bent u benieuwd geworden naar wat wij u te bieden hebben? Bekijk dan onze kwekerij.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

H. van Laerhoven

Adres: Canadapolderstraat 3
Postcode: 4722 SH Schijf
Telefoon: 0165341535
Fax: 0031-165-343467
Mob: 06-53156445
E-mail info@vanlaerhoven.nl
BTW: NL806857456B01